Ürünler

04-ANESPA DX

  • Özel ANESPA Ev Spa Sistemi sıradan banyonuzu doğal bir kaplıca merkezine dönüştürür. ANESPA devamlı bir sağlıklı iyonize mineal su üretimi yapar. Musluk suyunuzdaki klorür ve diğer zararları maddeleri yok eder, cildiniz ve saçlarınız için güvenli ve nem sağlayan mineraller ekler. ANESPA kaplıca suyu ile duş veya banyonuzun tadını çıkarın!

    * Şunları içeren Futama-seramik iç filtreli aktif kömür filtresi:

    1. Tufa: Hokkaido Japonya'daki Futama Radium Kaplıcası'ndan alınan mineral bir taş. Bu taş suya bir kaplıcanın yumuşak ve rahatlatıcı etkisini verir.
    2. MIC Taşı: Cildiniz iyi gelen aktif hafif alkali suyu üretir.
    3. Güç Taşı: Güçlü negatif iyonlar üretir.
    Elektrot plakları N/A
    Tabaka ölçüsü: (mm) N/A
    Üretim: Banyonuz veya duşunuz için mineral iyonlu su
    pH Aralığı: Musluk suyu ile aynı
    Vat: (W) N/A
    Toplam ağırlık: (kg) 2.5
    Boyutlar G x Çap: (mm) 130 x 346
    Üretim oranı: (l/min) 2.6
    Kullanım Kolaylığı: Kurulumu ve çalıştırması çok basit
    Garanti: (yıl) 3
    DX modeli için yeni özellikler: Daha fazla miktarda seramik bilye içeren daha büyük seramik kartuş. Daha verimli bir filtre değiştirme işlemi için yeni, yeniden tasarlanmış taban.
  • görüntü açıklaması
    Ev Spa Sisteminiz

    ANESPA DX ile kendinizi rahatlatıcı bir kaplıca deneyimiyle şımartın! Bol mineralli su akışı ve rahatlatıcı masajlı duş başlığı ile banyonuz anında sakinleştirici bir kaplıca vahasına dönüşebilir. Üretir: Banyonuz veya duşunuz için mineral iyon suyu.

  • görüntü açıklaması
    Zararlı Maddeleri Kaldırır

    Kartuş arıtma sistemi, kloru ve bakterileri etkili bir şekilde yok ederek size taze, canlandırıcı bir his bırakır. Hassas cildinizi musluk suyunun zararlı etkilerinden koruyun. Aktif karbon filtre Futama seramik iç filtre.

  • görüntü açıklaması
    Maden İyon Suyu

    Doğal kaplıca bileşenleri ve minerallerin bir karışımını içerir, size hoş bir kaplıca keyfi yaşıyormuşsunuz ve mineral iyon suyundan yararlandığınız hissini verir. Rahatla ve eğlen!