Kangen Water Georgia
Hemen Ara Yol Tarifi Al

Kangen Water Faydaları

Kangen Su pH 8.5-9.5

Kangen Su
pH 8.5-9.5

Bu su türü, içmek ve sağlıklı yemek pişirmek için mükemmeldir. Bu elektrolitik olarak azaltılmış, hidrojen açısından zengin su, vücudunuzu daha iyi bir sağlık için ideal olan daha alkali bir duruma geri getirmeye çalışır. Kullanım: içme, yemek hazırlama, kahve ve çay, çorbalar ve yahniler ve sulama tesisleri.

Kangen Su ayrıca bütçenize ve Çevreye dosttur. Tüm bu pahalı plastik su şişelerini satın almayı ve saklamayı unutun!

Kangen Suyu

İçme

Gün boyunca Kangen Suyu için. Musluk suyunun aksine, Kangen Water'ın hoş olmayan bir kokusu yoktur, tadı daha hafiftir ve hoş tatlı bir tada sahiptir.

yemek hazırlama

Sebzeleri ve balıkları temizleyin. Brokoli, soğan, bambu vs.'yi Kangen Suyu'nda önceden kaynatarak lezzetini arttırın. Daha az baharat ve tuz kullanın.

Kahve ve Çay

Kangen Suyu ile hazırlanan kahve veya çayın harika rengine, tadına ve aromasına şaşıracaksınız. Ayrıca daha az kahve veya çay kullanabilirsiniz ve yine de suyun ekstrakte edilebilir özelliği sayesinde tam zengin bir tada kavuşabilirsiniz.

Yemek pişirme

Kangen Su, malzemelerin lezzetini ortaya çıkarır, böylece yumuşak ve sulu olurlar. Bu nedenle, yiyeceklerin fazla baharata ihtiyacı yoktur ve fazla tuzdan kaçınılabilir.

Bitkiler

Kangen Suyu bitkilere tazelik ve hayat verebilir. Su, çimlenmeyi uyarır ve fide gelişimini iyileştirir.

Yorumlarınız bizim için değerlidir !